logo

  • Aankomst Terschelling
  • Drenkelingenhuisje
  • Strandpaal
  • Kampvuur Noordzeestrand
  • Camping Wantij

button-online-reserveren1

Contactgevens

Camping 't Wantij
Fam. Jongsma
Duinweg Oosterend 24
8897 HB Oosterend Terschelling
T:  0562 - 448 522
M: 06 - 20 39 63 45
info@wantij-terschelling.nl

facebooktwitter

twitterbird

fotoboek2

Terschelling App2

banner caravanactieterschelling 2017 staand

waddengoud wantij

Genieten van uw vakantie in Oosterend op Terschelling 

Het dorp Oosterend is het meest oostelijke dorp van Terschelling. Het grenst aan het Europees Natuurgebied en Werelderfgoed "De Boschplaat". Ideaal voor de natuurliefhebber en de rustzoeker. 

Tevens is de Boschplaat uitgeroepen tot Dark Sky park. Wij leven op één van de donkerste plekjes op aarde en kunnen genieten van een prachtige sterrenhemel. U kunt bij ons 365 dagen per jaar slapen onder èèn van 's werelds mooiste sterrenhemels.

safaritent Wantij Medium

Oosterend is als eerste dorp in Nederland ook uitgeroepen tot “Waddengoud” dorp.

Dit houdt in dat wij gezamenlijk gast vrij en waar mogelijk zo milieuvriendelijk trachten te ondernemen en elkaar proberen te versterken.

Vanuit Oosterend lopen fiets-en wandelpaden langs het wad, door de duinen en richting het strand. Het duingebied is vrij te betreden.

Uit eten op Terschelling

In Oosterend bevinden zich het restaurant "de Heeren van der Schelling". Ook heeft Oosterend ook een strandpaviljoen: het populaire “Heartbreak Hotel”.

Daarnaast zijn er verschillende restaurants in het naast gelegen dorpje Hoorn en mag een avondje bij onze zingende kroegbazen in “de Groene Weide” niet ontbreken.

Wantij Terschelling01Wantij Terschelling04Wantij Terschelling16

Een gezellig dagje uit voor jong en oud

Ook zijn er een schapenkaasboederij "de Zeekraal" en kaasboerderij "de Terschellinger". Daarnaast is er nog het huifkarbedrijf "Puur Terschelling" in het dorp gevestigd.

Reizen over Terschelling

Vanaf de haven rijden er bussen naar Oosterend. Er is een regelmatige busverbinding met de andere dorpjes. Ook is het mogelijk uw fiets op de haven te huren, zelf alvast naar 't Wan-tij fietsen en onderweg van al het moois dat Terschelling te bieden heeft te genieten en uw bagage door de fietsverhuurder kosteloos naar de accommodatie te laten brengen. Zo kan uw vakantie direct na aankomst met de boot beginnen.

Voor uw gemak

Bestel voor u op vakantie gaat alvast uw boodschappen bij Spar Cupido.

Dit kunt u doen via de website www.cupido.spar.nl

De boodschappen staan dan bij uw aankomst alvast klaar in uw tent, lodge, huis  of appartement.