Huurtenten

Luxe kamperen op het mooiste plekje van Terschelling? Verblijf in één van onze unieke glamping tenten. De compleet ingerichte tenten zijn gebouwd op een houten vlonder, hebben een stevig canvas doek en isolerend dak met luifel over de veranda. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Zo slaapt u heerlijk comfortabel op luxe box-spring bedden. De safaritenten zijn compleet ingericht met alle benodigde potten, pannen en serviesgoed. De tafel en keuken zijn van steigerhout. Rond de ruime eettafel staan regisseurs stoelen, er staat een 2 persoons bankje. Is het een kille dag? Dan kunt u de tent heerlijk verwarmen met het petroleum kacheltje welke in de tent aanwezig is. U hoeft nog maar weinig mee te nemen en kunt genieten van een heerlijke luxe kampeervakantie.

Voorzieningen

Dit bestaat uit onder andere twee toiletgebouwen. Eén is verwarmd en heeft twee wastafels, een baby bad, douche en een toilet. Het andere sanitair gebouw bestaat uit een heren en dames gedeelte met twee douches, vier toiletten, een urinoir en acht wastafels. Deze is in de winter van  2019 geheel vernieuwd. Het toiletgebouwen is voorzien van stopcontacten. De toiletruimtes zijn modern, smaakvol ingericht en zeer schoon. Ook is er een wasserette, een spoelruimte, een stortplaats voor toilet emmers en chemische toiletten en diverse aanrechten met koud en warm water voor was en afwas.

Er is een recreatieruimte met kabel TV en diverse spelletjes. Hier zijn ook  diverse boeken die geleend kunnen worden. In de zomermaanden is er een kleine kampwinkel waar ijsjes en  ’s ochtends warme broodjes verkrijgbaar zijn.

Wij beschikken over een gratis draadloze internet verbinding.

Wilt u een dag op de fiets weg, bij ons kunt u fietsen van de firma Tijs Knop huren.

In de tenten zijn dekbedden en kussens reeds aanwezig.

Foto's Safaritenten

Foto's Bungalowtent Neptunus

Tarieven Safaritenten Pluto en Jupiter en Bungelowtent Neptunus

obv. 4 personen (exclusief toeristenbelasting)
Afmeting 500×600 cm

Tarieven Safaritenten Mars en Saturnus

obv. 5 personen (exclusief toeristenbelasting)
Afmeting 500×700 cm

Periodes 2022

MS: Midden Seizoen

21/4 – 17/5

21/5 – 25/5

29/5 -7/6

19/6 – 6/7

3/9 – 10/9

HS: Hoog Seizoen

18/5 – 20/5

26/5 -28/5 

8/6 – 18/6

7/7 – 2/9

Eventueel bijkomende kosten

Minimale verhuur: 2 nachten in middenseizoen, 3 nachten in hoogseizoen

In de tenten is 1 hond toegestaan.