Kamperen

’t Wantij is een kleine camping, rustig en zeer fraai gelegen, midden in het pittoreske dorpje Oosterend op Terschelling. De camping is direct aan de duinrand gelegen. Met enkele minuten wandelen bent u bij de Waddenzee, in 10 minuten fietsen op het prachtige brede Noordzee strand en op Natuurreservaat de Boschplaat. Daar waar de natuur uw buurman is.

In het midden van het camping terrein is een volleybalveld, een zandbak voor de kleintjes, een duikelrek en een speeltoestel. Tijdens het hoogseizoen is er regelmatig animatie.

De sanitaire faciliteiten zijn nieuw, smaakvol ingericht en zeer schoon.

Kampwinkeltje

Begin de ochtend goed met een gratis bakje koffie terwijl uw warme broodjes worden gebakken. Natuurlijk ontbreken ijsjes en de eerste benodigdheden voor uw vakantie hier niet. De kampwinkel is van mei t/m september geopend.

Camping ‘t Wantij is voor velen een begrip, een beleving, een plaats waar men thuis komt!

Voorzieningen

Dit bestaat uit onder andere twee toiletgebouwen. Eén is verwarmd en heeft twee wastafels, een baby bad, douche en een toilet. Het andere sanitair gebouw bestaat uit een heren en dames gedeelte met twee douches, vier toiletten, een urinoir en acht wastafels. Deze is in de winter van  2019 geheel vernieuwd. Het toiletgebouwen is voorzien van stopcontacten. De toiletruimtes zijn modern, smaakvol ingericht en zeer schoon. Ook is er een wasserette, een spoelruimte, een stortplaats voor toilet emmers en chemische toiletten en diverse aanrechten met koud en warm water voor was en afwas.

Er is een recreatieruimte met kabel TV en diverse spelletjes. Hier zijn ook  diverse boeken die geleend kunnen worden. In de zomermaanden is er een kleine kampwinkel waar ijsjes en  ’s ochtends warme broodjes verkrijgbaar zijn.

Wij beschikken over een gratis draadloze internet verbinding.

Wilt u een dag op de fiets weg, bij ons kunt u fietsen van de firma Tijs Knop huren.

Het basis kampeer tarief is inclusief 1 kampeermiddel, 2 personen, elektra en milieukosten.

Komt u met de camper, dan mag er tijdens uw verblijf niet op en af de camping gereden worden. Hiernaast staan wij campers toe met een lengte van maximaal 7 meter.