Trekkerstenten

Nieuw op ’t Wan-tij zijn de trekkerstenten Mercurius en Venus. Deze 2 persoons trekkerstenten met vast kuipzeil zijn voorzien van stroom, heerlijke box-spring bedden, dekbedden, kussens, 2 comfortabele stoelen, tafeltje, verlichting, koffiezetapparaat, waterkoker, serviesgoed en bestek en een koelbox. Het enige dat ontbreekt is een fornuis hiervoor kunt u bij één van de horeca gelegenheden in ons Waddengoud dorp terecht.

Voorzieningen

Dit bestaat uit onder andere twee toiletgebouwen. Eén is verwarmd en heeft twee wastafels, een baby bad, douche en een toilet. Het andere sanitair gebouw bestaat uit een heren en dames gedeelte met twee douches, vier toiletten, een urinoir en acht wastafels. Deze is in de winter van  2019 geheel vernieuwd. Het toiletgebouwen is voorzien van stopcontacten. De toiletruimtes zijn modern, smaakvol ingericht en zeer schoon. Ook is er een wasserette, een spoelruimte, een stortplaats voor toilet emmers en chemische toiletten en diverse aanrechten met koud en warm water voor was en afwas.

Er is een recreatieruimte met kabel TV en diverse spelletjes. Hier zijn ook  diverse boeken die geleend kunnen worden. In de zomermaanden is er een kleine kampwinkel waar ijsjes en  ’s ochtends warme broodjes verkrijgbaar zijn.

Wij beschikken over een gratis draadloze internet verbinding.

Wilt u een dag op de fiets weg, bij ons kunt u fietsen van de firma Tijs Knop huren.

Periodes 2022

MS: Midden Seizoen

21/4 – 17/5

21/5 – 25/5

29/5 -7/6

19/6 – 6/7

3/9 – 10/9

HS: Hoog Seizoen

18/5 – 20/5

26/5 -28/5 

8/6 – 18/6

7/7 – 2/9

Eventueel bijkomende kosten

Minimale verhuur: 2 nachten

In de trekkerstenten zijn geen honden toegestaan.