logo

  • Aankomst Terschelling
  • Drenkelingenhuisje
  • Strandpaal
  • Kampvuur Noordzeestrand
  • Camping Wantij

button-online-reserveren1

Contactgevens

Camping 't Wantij
Fam. Jongsma
Duinweg Oosterend 24
8897 HB Oosterend Terschelling
T:  0562 - 448 522
M: 06 - 20 39 63 45
info@wantij-terschelling.nl

facebooktwitter

twitterbird

fotoboek2

Terschelling App2

banner caravanactieterschelling 2017 staand

waddengoud wantij

Kamperen

't Wantij is een kleine camping, rustig en zeer fraai gelegen midden in het pittoreske dorpje Oosterend op Terschelling. Wij zijn direct aan de duinrand gelegen, daar waar de natuur uw buurman is. In het midden van het camping terrein is een volleybalveld, een zandbak voor de kleintjes, een speelhuisje, duikelrek en een speeltoestel. Tijdens het hoogseizoen is er regelmatig animatie. De sanitaire faciliteiten zijn zeer schoon.


Kampwinkeltje:
Begin de ochtend goed met een gratis bakje koffie terwijl u op uw warme broodjes wacht.
De kampwinkel is van mei t/m september geopend.

kamperen1kamperen2

In de zomer een echte familie camping, in het voor-en naseizoen ideaal voor rustzoekers

Tijdens de zomermaanden een echte familie camping waar kinderen van alle leeftijden nog gezellig met hun ouders mee naartoe komen. Tijdens de zomervakantie is er regelmatig animatie. De éne keer is dit mini disco, de andere keer een duinspel, survival, spooktocht of iets anders. Ook organiseren we zomers regelmatig een groot gezellig kampvuur op het strand. Bij slecht weer ontbreekt ook een klaverjas avondje niet.

Er is een kleine kampwinkel waar 's morgens heerlijke warme broodjes en een bak koffie verkrijgbaar zijn. Natuurlijk ontbreken ijsjes en de eerste benodigdheden voor uw vakantie hier niet.

Camping 't Wantij is voor velen een begrip, een beleving, een plaats waar men thuis komt!

Voorzieningen

Dit bestaat uit onder andere twee toiletgebouwen. Eén is verwarmd en heeft twee wastafels, een baby bad, douche en een toilet. Het andere sanitairgebouw bestaat uit een heren en dames gedeelte met twee douches, vier toiletten, een urinoiren acht wastafels. Deze is in de winter van 2018 en 2019 geheel vernieuwd. Het toiletgebouwen is voorzien van stopcontacten. De toiletruimtes zijn modern en zeer schoon. 
Ook is er een wasserette, een spoelruimte, een stortplaats voor toilletemmers e.d. en diverse aanrechten met koud en warm water voor was en afwas. Ook is er een recreatieruimte met kabel TV, diverse boeken en spelletjes. In de zomermaanden is er een kleine kampwinkel waar 's ochtends oa. warme broodjes verkrijgbaar zijn. Wij beschikken over een gratis draadloze internet verbinding.

   

Tarieven 2020

       
  volwassenen  € 5,75   bijtentje € 3,50
  kind tot 1 jaar gratis Gratis   auto € 2,50
  kind tot 12 jaar € 4,75   electriciteit € 2.75
  hond € 2,50   was / droogmunt € 4,00
  tent / caravan € 6,00   toeristenbelasting € 1,74
  kampeerauto € 6,00   milieubelasting € 1.00
  kleine tent € 5,00      
           

Kortingen

Wij doen mee aan de caravan actie Terschelling. Wilt u met uw caravan, camper of vouwwagen naar het eiland komen dan kunt u op geselecteerde data en afvaarten tot 47 % korting op uw afvaart en 20 % korting op uw kampeer tarieven verkrijgen. Zie voor de data en afvaarten www.caravanactieterschelling.nl    In voor -en naseizoen zijn er speciale arrangementen voor ACSI deelnemers en geven wij 20 % korting op de kampeer tarieven.

't Wantij, gelegen in het pittoreske dorpje Oosterend op Terschelling

Oosterend, het eerste Waddengoud dorp van Nederland, is een klein dorpje met veel jonge ondernemers.  In het dorp bevinden zich ook een pluktuin, cranberrybedrijf, Westbank strandbusbedrijf, schapenboerderij, kaasboerderij, huifkarbedrijf, 2 restaurants en een strandpaviljoen.